Jag har alltid haft ett genuint intresse för människor

Mitt namn är Malin Lindström. Med många års erfarenhet av att leda människor i grupp jobbar jag dagligen med att pusha och stötta för att nå uppsatta mål, stora som små.

Jag bor i Linköping tillsammans med min man och våra två barn i ett lugnt villaområde. Just nu jobbar jag som butikschef inom detaljhandeln parallellt som jag går min utbildning till diplomerad och certifierad livscoach. Jag har alltid haft ett inbyggt driv och engagemang när det gäller att nå uppsatta mål. Det kombinerat med mitt genuina intresse för människor har efter mina 32 år lett mig fram till mitt val att utbilda mig till certifierad livscoach. När jag träffar nya människor blir jag nyfiken och vill veta mer om personerna.

I dagens samhälle kan det vara svårt att få ihop sitt livspussel och få tiden att räcka till. Coaching är då ett bra verktyg att använda sig av för att ta sig framåt, hitta en balans i livet och lyckas med sina mål. Varje individ har sina egna uppsatta mål och därför är coachning individuellt. Du kanske känner att du redan har en god balans i ditt liv men vill förbättra din livssituation, även då är coaching ett bra verktyg  som jag kan hjälpa dig med. Jag tror på att vi alla besitter våra egna svar inom oss, men ibland behöver vi bara hjälp att hitta rätt verktyg för att plocka fram dem.

 

 

 

Coaching by Lindström

Malin Lindström
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Linköping / Östergötland

Jag arbetar enligt den internationella coachingorganisationen ICF:s riktlinjer.


© Coaching by Lindström / Linköping / Östergötland